Pirkite ne namus, o gerus kaimynus!

„Sidabrės“ nuotr.

Gegužės 31 d. „Sidabrės“ numeryje:

--- Praėjusį penktadienį rajono Policijos komisariate pagerbti šių metų konkurso "Kaimynų kaimynas" nominantai. Jau trečius metus iš eilės rajono Policijos komisariato pareigūnai kviečia visuomenę nuotraukomis, vaizdo įrašais ir aprašymais parodyti šalia kokių nuostabių žmonių gyvenam, šalia kurių – saugu, jauku, gera, kurie sugeba suvienyti, būti pavyzdžiu, o neretai apdovanoja ir rūpesčiu. Policijos pareigūnai gegužės 27-ąją, minint Europinę kaimynų dieną, suvedė šių metų konkurso rezultatus ir apdovanojo pačius pačiausius – nominantams atiteko prekybos centro dovanų kuponas. Šiemet nugalėtojais tapo joniškiečiai Nijolė ir Augustas Žaržeckai iš B. Dauguviečio gatvės.

--- Šeštadienį Žagarės miesto aikštė amsėjo, miauksėjo pačiais įvairiausiais balsais. Tądien su keturkojais, sparnuotais ir kitokiais mažaisiais draugais į šventę buvo pakviesti gyvūnų šeimininkai – vieni į kitus pasižvalgyti, pasirodyti, sudalyvauti fotosesijoje ar pasivaišinti specialiai skirtais skanukais ir gardėsiais, kuriuos buvo galima laimėti, atspėjus mįsles. Tarp įprastų gyvūnų išskirtinai atrodė juodas ir baltas žirgai, kuriais atjojo sutuoktiniai Andrea Sperber ir Vidmantas Staškevičius, ir žalčio patelė vardu Eglė, kurią atsinešė Gustė Stenianskytė.

--- Sekmadienį Žemaičių gatvės laukuose esančioje legendinėje ekstremalaus sporto klubo "Forsažas" trasoje vyko 2022 metų Bulių kautynių čempionato II etapas, į kurį suvažiavo keliasdešimt dalyvių iš visos Lietuvos, renginį stebėjo apie 800 žiūrovų. Renginio pabaigoje pasklido žinia, kad trasos prieigose, maždaug 15 metrų nuo važiuojamosios dalies augančiose žolėse rastas sprogmuo.

Plačiau bei kitos rajono naujienos antradienio laikraštyje.