Bariūnų sūrių rinkoje į šoną lengvai nepastumdysi

Lina RUDNICKIENĖ

Bariūnų žemės ūkio bendrovės pieno perdirbimo ceche, kur kasdien perdirbama apie 10–15 tonų pieno, prieš Naujuosius pasirodė du nauji produktai – 22 proc. varškės sūris su kmynais ir 22 proc. varškės sūris su prieskoniais (raudonėliu, pipirais, mairūnu, baziliku ir t.t) ir papildė čia spaudžiamų sūrių asortimentą.

Mažas pieno perdirbimo cechas, veikiantis nuo 1996-ųjų, savo laiku labiausiai baiminosi, kad neatlaikys konkurencijos su didžiaisiais gamintojais. Tačiau laikas parodė, kad vartotojo skonio receptorių neapgausi – Bariūnų pieninės produkcija mėgiama visoje Lietuvoje.

Bariūnų ŽŪB Pieno perdirbimo cecho direktorei-kokybės vadybininkei Kristinai Martyšienei skaniausias iš visų – 22 proc. „Varškės“ sūris su kmynais. „Gabalėlis šio sūrio prie kavos puodelio man – idealūs pusryčiai“, – atvirauja direktorė

Plačiau: "Sidabrė" sausio 12 d.