Kiek kainuoja apgyvendinimas senelių namuose?

Senyvo amžiaus žmonėms yra labai svarbi tinkama priežiūra ir rūpestis. Deja, bet ne kiekvienas žmogus gali pasirūpinti artimu senjoru. Dėl to senyviems žmonėms tenka arba kęsti vienatvę ir nepriežiūrą, arba įsikurti senelių namuose. Batėgalos senelių namuose įsikurti verta dėl daugelio priežasčių. Čia ne tik suteikiama reikiama priežiūra, bet ir galima linksmai leisti dienas bendraujant su kitais namo gyventojais. Gyventojus į senjorų namus pritraukia ne tik galimybė turitė orią senatvę, bet ir kaina Batėgalos senelių namuose. Nustebsite, tačiau apgyvendinimas, maitinimas, profesionalių slaugytojų priežiūrą ir kitos paslaugos čia kainuoja tik nuo 1 200 eurų per mėnesį. Vyresnio amžiaus žmonės nusipelno turėti orią senatvę, kadangi dirbo visą savo gyvenimą. Dėl to dažnai silpnesnės sveikatos seneliai renkasi ne keliones už sutaupytus pinigus, o apgyvendinimą Batėgalos senelių namuose. Už mokamą sumą galima gyventi ramiai žinant, jog slaugytojai tinkamai rūpinasi ir nereikia jaudintis dėl savo saugumo.

Kas įtraukta į kainos pasiūlymą?

Renkantis slaugos namus seneliai turi gerai apsvarstyti, ar verta mokėti siūlomą kainą. Deja, bet ne visi senelių namai sąžiningai nurodo, kas įeina ir kas neįeina į kainos pasiūlymą. Kai kurie gali susigundyti pigesniais pasiūlymais, tačiau tuomet tenka nusivilti sužinojus, jog į ją neįeina dalis įprastai siūlomų paslaugų. Batėgalos senelių namuose apgyvendinimas kainuoja 1 200 eurų. Nors kaina gali pasirodyti nemaža, atsižvelgus į tai, kas siūloma, nuomonė gali pasikeisti. Už šią sumą yra gaunamas ne tik kokybiškas apgyvendinimas moderniai įrengtame name, bet ir į kainą įeina maitinimas, slaugytojų priežiūra ir daugelis kitų paslaugų.

Batėgalos senelių namų gyventojams neteks nuobodžiauti

Jeigu esate senjoras, kuris mėgsta ne tik poilsiauti, bet ir pramogauti, tuomet Batėgala yra jums tinkamiausias pasirinkimas. Ramus miestelis leis jums išvengti miesto šurmulio ir atsipalaiduoti, o panorus linksmybių, galėsite iš karto sėsti į autobusą ir važiuoti į Jonavą ar Kauną. Šie miestai arti Batėgalos, todėl kelionė netruks ilgai ir kainuos nebrangiai.

Užs. Nr. 490595